Wellcome! From Palenque town, take a collectivo to the Ruinas, and get down at "Banio de la Reina"... and take to the right in the Stone way, cross the river, go up hill, and if you are Walking you can cross the fence when the curve appear... then walk to the right in the field, and cross next gate, go up and in the next to the left.
and if you come by car... follow the road and the first car gate, follow the road, cross second gate, and then to the left.
After 4.30 pm this entrance through the national park is closed- Please ask our neigboor taxi driver Jesus for a ride over the 10 gates thanks Tel. 9161086767 (150 Pesos).
For the 1st time we are proud to present a true Master and disciple of a traditional Chinese healing system which originates in the sacred mountain of Wudangshan, in China. Master Wang Chong Long
(Ben) is going to introduce us into a great variety of healing arts which are effective, beautiful, relaxing and joyful at the same time. His skills directly derive from a Master of a traditional
Daoist lineage, in which Master Wang Chong Long is representing the 26th generation. He has been studying in China for over 7 years and manages to pass on his knowledge and healing vibes in a way
that emphasizes the traditional values of his arts, but also provides an open and modern approach for us to learn from him.
This workshop begins with getting to know each other, an introduction to the traditions of Chinese Daoism and getting to know ourselves in a traditional Daoist approach. Ben will give us some Daoist based feedback and ideas about health and life. After that we learn & practice meditation, qigong, taichi and self-massage, all of true Wudang Daoist origin. We will work on reloading our energies and use our energetic potential, as well as define our long-term aims for health. For this reason we will consider the right methods for all of us individually
We wish you Fu, Shou Kang, Ning – Spirituality, Longevity, Health and Happiness.
Full 7 Days-Workshop
accommodation in Open-Cabana: 4900 $ Pesos
camping with your own tent: 4200 $ Pesos
Price per day:
accommodation in open-cabana: 750 $ Pesos
camping with your own tent: 650 $ Pesos
The workshop includes:
a powerful healthy organic breakfast each morning
a just as nice vegetarian/vegan dinner each evening
accommodation for 7 nights
5 hours of training each day
individual daoist health consultancy
defining your status quo, your personal training and long term aims
The Temple of El Jardin Eden
(5 hours a days)
07:00 - 7:40 am (40 min) daoist meditation (awaking the yang qi)
07:45 - 8:35 am (50 min) qigong
08:40 - 9:40 am (60 min) taijiquan (taichi)
10:00 – 10:45 am (45 min) breakfast
10:45 - 02:00 pm (195 min) rest and recreation time
02:00 – 02:30 pm (30 min) afternoon health tea time
03:00 - 03:40 pm (40 min) self-massage and acupressure
03:45 - 05:05 pm (80 min) individually guided taichi and qigong
06:00 - 06:45 pm (45 min) dinner
08:00 - 08:30 pm (30 min) candle lit group meditation (closing meditation)
after 8:30 music, talks, heart and soul exchange, hugs, love, light and fun
Wudang Daoist Healing Arts:
For the hole week 4200 Pesos incluiding a sweadlodge and food ! 700 in cabana or in tend 600 pesos for each day!